Rátonyi Róbert emlékest

Rátonyi Róbert emlékestünkkel színházunk névadójára emlékezve állítottunk össze gálaműsorunkat.

Sybill

Történetünk a cári Oroszországban kezdődik.
Egymás után érkeznek a szállodai vendégek, többek között Sybill, párizsi énekesnő, a Nagyherceg, a Kormányzó, Petrov, a moszkvai testőrtiszt és még sokan mások.

Mágnás Miska

A mű címszereplője Miska, a lovászlegény, akit Baracs István vasútépítő mérnök frakkba öltöztet és Tasziló grófként mutat be a Korláthy grófék estélyén, hogy visszavágjon egy sértésért, mellyel a gróf megalázta, amiért a vasutat nem hajlandó a gróf érdekei szerint tervezni, ezzel megnehezítve a többségben lévő falusiak életét.

Marica grófnő

Kálmán Imre egyik legsikeresebb operettje klasszikus történet: a szegény intéző és a grófnő szerelme sok gyönyörű dallamon keresztül jut el a beteljesedésig, miközben drukkolhatunk Zsupán és Liza szerelmének is…

Borban az igazság, borban a vigasz

In vino veritas, Borban az igazság mondja a latin közmondás , amely tulajdonképpen görög a rómaiak csak átvették. Tartalma szerint, aki bort iszik, az alkohol hatására igazat mond. Nézzük hát mi is az igazság!

Csárdáskirálynő

A Csárdáskirálynő minden operettek legklasszikusabbja. Egy magyar zenés színháznak kötelessége, hogy állandóan műsorán tartsa ezt a remekművet. Különösen akkor, ha ezt úgy teljesítheti, hogy pazar előadást kínál nézőinek.

A szerelem nem szégyen

A ’30-as ’40-es évek magyar filmslágereinek kamaraszínházi előadása élő zenei kísérettel, amely a kor hangulatát idézi két fiatal szív egymásra találásán keresztül.

Dédelgetett álmaim

Kállay Bori jubileumi estje
Közreműködik: Fonyó Barbara és Berkes János

Asszonykám,adj egy kis kimenőt

“Amíg egy asszony a kalandos biztonságra vágyik, addig a férfi biztonságos kalandra.”

Pom Pom - JÖN! JÖN! JÖN!

Csukás István népszerű rajzfilmsorozatát most színpadi feldolgozásban zenével, színes díszlettel, jelmezzel és sok-sok humorral láthatja az óvodás és kisiskolás közönség és persze a nosztalgiázni kívánkozó apukák és anyukák.

Karácsonyi zenés Kavalkád

A Jézuskához írt levelek humorosan,musical dalokkal,slágerekkel,megható történetekkel.