Cigányszerelem

A Cigányszerelemben három különböző kultúra, három egymással összebékíthetetlen világ találkozik és ütközik egy romantikus szerelmi történetbe ágyazva. 

Rátonyi Róbert emlékest

Rátonyi Róbert emlékestünkkel színházunk névadójára emlékezve állítottunk össze gálaműsorunkat.

Sybill

Történetünk a cári Oroszországban kezdődik.
Egymás után érkeznek a szállodai vendégek, többek között Sybill, párizsi énekesnő, a Nagyherceg, a Kormányzó, Petrov, a moszkvai testőrtiszt és még sokan mások.

Mágnás Miska

A mű címszereplője Miska, a lovászlegény, akit Baracs István vasútépítő mérnök frakkba öltöztet és Tasziló grófként mutat be a Korláthy grófék estélyén, hogy visszavágjon egy sértésért, mellyel a gróf megalázta, amiért a vasutat nem hajlandó a gróf érdekei szerint tervezni, ezzel megnehezítve a többségben lévő falusiak életét.

Marica grófnő

Kálmán Imre egyik legsikeresebb operettje klasszikus történet: a szegény intéző és a grófnő szerelme sok gyönyörű dallamon keresztül jut el a beteljesedésig, miközben drukkolhatunk Zsupán és Liza szerelmének is…

Borban az igazság, borban a vigasz

In vino veritas, Borban az igazság mondja a latin közmondás , amely tulajdonképpen görög a rómaiak csak átvették. Tartalma szerint, aki bort iszik, az alkohol hatására igazat mond. Nézzük hát mi is az igazság!

Csárdáskirálynő

A Csárdáskirálynő minden operettek legklasszikusabbja. Egy magyar zenés színháznak kötelessége, hogy állandóan műsorán tartsa ezt a remekművet. Különösen akkor, ha ezt úgy teljesítheti, hogy pazar előadást kínál nézőinek.

A szerelem nem szégyen

A ’30-as ’40-es évek magyar filmslágereinek kamaraszínházi előadása élő zenei kísérettel, amely a kor hangulatát idézi két fiatal szív egymásra találásán keresztül.

Dédelgetett álmaim

Kállay Bori jubileumi estje
Közreműködik: Fonyó Barbara és Berkes János

Asszonykám,adj egy kis kimenőt

“Amíg egy asszony a kalandos biztonságra vágyik, addig a férfi biztonságos kalandra.”

Pom Pom

Csukás István népszerű rajzfilmsorozatát most színpadi feldolgozásban zenével, színes díszlettel, jelmezzel és sok-sok humorral láthatja az óvodás és kisiskolás közönség és persze a nosztalgiázni kívánkozó apukák és anyukák.

Varázsfuvolácska

Varázsfuvolácska – operabeavató mesejaték 3-12 éves gyerekeknek, Mozart: Varázsfuvola címú operája nyomán, kb. 45 percben. Megjelennek, és jatszanak, énekelnek, táncolnak az opera legfontosabb szereplői, úgymint Az Ej Királynője – Sarastro, Pamina – Tamino, Papageno – Papagena.

La Fontaine, avagy a csodák éjszakája

„Akiknek szívében egyazon mesék élnek, egy helyre kerülnek téren és időn át, a Csodák Éjszakáján.”
Ezt a magyarázatot találják egy régi könyvben, és azt is, hogyan jutnak vissza: a hajnali kakas-szóval.
De csak akkor sikerülhet, ha a szívükben egyazon mesék élnek. Rájönnek a megoldásra: játszani kell.
La Fontaine mester műveit mind ismerik, és amíg ezt játsszák, ez él bennük.

Elvesztett szerelem

Rómeó és Júlia története igaz ,vagy mese? Vajon létezik egy pillanat alatt születő ,de örökké
tartó szerelem? Amely oly erős, hogy a sírig és azon is túl átél minden vihart?

Frakk, a macskák réme

Ki vagy mi is Frakk? Egy generáció gyermekkorának kedvenc esti meséje, állatok és állattartó emberek tipikus, bájos, mulatságos és fordulatos története.
Rémes-e a macskák réme? Vagy csak egy édes, izgő-mozgó, sokat alvó vadászkutya? Megfér-e két mindenhájjal megkent macska a vizslával egy lakásban? Milyen a kutya-macska barátság? Megtudhatjuk a meséből.